Siamin behöver din hjälp

Siamin är 9 år och bor i byn Matanana i Tanzania. Hon har ett fel på sin ena klaff i hjärtat och detta ger henne stora hinder. Hon har en vilopuls på ca 120 slag i minuten, vilket är alldeles för mycket!! Hennes hjärtfel påverkar henne mycket och hon har i perioder otrolig smärta som är mycket jobbig för henne. Hon är otroligt smal och hennes kropp kan inte ta till godo all näring som hon får i sig. Om inte Siamin genomgår en operation så kommer hon troligen inte bli äldre än 15 år.

Siamin är en otroligt mysig och härlig tjej som får en att smälta. De stunder som hon är glad och ler ger hon så stort intryck att man själv inte kan sluta le. Medan de stunder som hon lider inte visar något som helst tecken på ett leende så vill man bara blåsa bort hennes smärta, vilket inte går. En vanlig 9åring skulle älska att få leka med sina kompisar och kunna springa runt i timmar och bara busa. Siamin orkar inte i närheten av vad andra 9åringar orkar. Istället får hon sitta och titta på medan kompisarna stimmar och stojar.

Vi vädjar nu om er hjälp. Vi vill att Siamin ska bli äldre än 15 år, vi vill att hon ska orka lika mycket som andra och att hon ska få slippa sin smärta. En operation är livsavgörande och kostar cirka 35.000 kr. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra lite. Varenda krona är viktig!

Är du intresserad av att bidra så sätt in på detta Nordea konto 3268 2178650
Som sagt, varenda krona är viktig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0